AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe bornoz görmek

Kahve falında pembe bornoz görmek

Kahve falında pembe bornoz görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe bornoz gördüyseniz:

  • İlerlemenizi hızlandıran veya hayatınızı kolaylaştıran önerilere kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında pembe bornoz görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine yorulur.

Kahve falında beyaz bornozlu erkek görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı bornoz giymek sevilip sayılacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına delalet eder.

Kahve falında kirli bornoz görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına yorulur.

Kahve falında bornozla gezdiğini görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, parasını dikkatli harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek bornozu görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında havlu bornoz görmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalettir.

Kahve falında eşini bornozlu görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir