AnaSayfa / Genel / Kahve falında bornozla dolaştığını görmek

Kahve falında bornozla dolaştığını görmek

Kahve falında bornozla dolaştığını görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, sorunların tarihe karışacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bornozla dolaştığını gördüyseniz:

  • Size yardım etmeye çalışan ya da size bir şeyler sunan ya da teklif eden kişiler olabilir.

Kahve falında bornozla dolaştığını görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine yorulur.

Kahve falında beyaz bornozlu adam görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil bornoz görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında siyah bornoz görmek mutluluk ve saadete, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Kahve falında birinin bornoz giydiğini görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek bornozu görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bornozlu kadın görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına inanılır.

Kahve falında mor bornoz giymek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir