AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş baklava görmek

Kahve falında pişmiş baklava görmek

Kahve falında pişmiş baklava görmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, iyi günler yaşayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş baklava gördüyseniz:

  • Yanlız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında pişmemiş baklava görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş baklava görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cevizli baklava yapmak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında misafire baklava ikram etmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına alamet eder.

Kahve falında antep fıstıklı baklava görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında nişan baklavası yemek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında küflü baklava görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına delalet eder.

Kahve falında baklava dağıtmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir