AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek pişirip yemek

Kahve falında börek pişirip yemek

Kahve falında börek pişirip yemek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında börek pişirip yemek gördüyseniz:

  • Çelişkiler içindesiniz.

Kahve falında börek pişirip yemek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, çaresiz hallere düşeceğine işarettir.

Kahve falında saç böreği pişirmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ börek pişirmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçta börek pişirmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine inanılır.

Kahve falında börek pişirdiğini görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ıspanaklı börek pişirmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında peynirli börek pişirmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında fırında börek pişirmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir