AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıspanaklı börek pişirmek

Kahve falında ıspanaklı börek pişirmek

Kahve falında ıspanaklı börek pişirmek bir sebeple çok üzüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, küs kimselerin barışacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıspanaklı börek pişirmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde size düşman olan bazı kimseler bulunabilir.

Kahve falında ıspanaklı börek pişirmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ıspanak böreği görmek düşmanlarına da dost olacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ıspanaklı börek görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ıspanak böreği yemek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıspanak böreği yapmak iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, anne babanın birbirine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıspanaklı börek yapmak sorunlarının tamamen biteceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıspanaklı peynirli börek görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, esenliğe kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında ıspanaklı börek yemek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir