AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçta börek pişirmek

Kahve falında saçta börek pişirmek

Kahve falında saçta börek pişirmek doğruluktan ayrılmayacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında saçta börek pişirmek gördüyseniz:

  • İşi eğlenceyle karıştırmanız durumunda sonuçları hoş olmayabilir.

Kahve falında saç böreği pişirmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına işarettir.

Kahve falında saçta börek pişirmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında ıspanaklı börek pişirmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına işaret eder.

Kahve falında peynirli börek pişirmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına tabir olunur.

Kahve falında sacda börek pişirmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında börek pişirdiğini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında börek pişirmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında fırında börek pişirmek saygı göreceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir