AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç böreği pişirmek

Kahve falında saç böreği pişirmek

Kahve falında saç böreği pişirmek Allah’ın yolundan gideceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, bundan hayır göreceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında saç böreği pişirmek gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında saçta börek pişirmek yaşamının uzun olacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına delalet eder.

Kahve falında saç böreği pişirmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına inanılır.

Kahve falında börek pişirdiğini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında börek pişirip yemek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ börek pişirmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında sacda börek pişirmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında börek pişirmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına tabir olunur.

Kahve falında pasta börek pişirmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir