AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek pişirdiğini görmek

Kahve falında börek pişirdiğini görmek

Kahve falında börek pişirdiğini görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, maddi kriz yaşanacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında börek pişirdiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri alttan almanız veya politik davranmanız gerekebilir.

Kahve falında yağda börek pişirmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında börek pişirip yemek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına alamet eder.

Kahve falında peynirli börek pişirmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ börek pişirmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında börek pişirdiğini görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçta börek pişirmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fırında börek pişirmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasta börek pişirmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir