AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek ikram etmek

Kahve falında börek ikram etmek

Kahve falında börek ikram etmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında börek ikram etmek gördüyseniz:

  • Çok ya da ağır sorular sormaktan kaçınmayın.

Kahve falında misafire börek ikram etmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında börek ikram etmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında pasta börek ikram etmek bütçesinin genişleyeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kızarmış balık ikram etmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve yapmak ve ikram etmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine kahve ikram etmek iş hayatının düzeleceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaş pasta ikram etmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ceviz ikram etmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir