AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta börek ikram etmek

Kahve falında pasta börek ikram etmek

Kahve falında pasta börek ikram etmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, kazancının ilk önce azalacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında pasta börek ikram etmek gördüyseniz:

  • Sözlerini yerine getirmekte zorlanan değil, zorlanmayan kişilere güvenerek hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında pasta börek ikram etmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında börek ikram etmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında misafire börek ikram etmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaş pasta ikram etmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, belalı insanlara denk geleceğine işarettir.

Kahve falında misafire pasta ikram etmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru pasta ikram etmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işaret eder.

Kahve falında pasta ikram etmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine pasta ikram etmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir