AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire börek ikram etmek

Kahve falında misafire börek ikram etmek

Kahve falında misafire börek ikram etmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, çok mutlu günler geçireceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında misafire börek ikram etmek gördüyseniz:

  • Sabrınızdan kaynaklanan başarı var, ciddi uğraşlar içersinde olabilirsiniz, devam edin.

Kahve falında misafire börek ikram etmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, adının ve şanının yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pasta börek ikram etmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, anne baba duaları alınacağına inanılır.

Kahve falında börek ikram etmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında misafire süt ikram etmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine yorulur.

Kahve falında misafire şeker ikram etmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misafire çay ikram etmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, yeni hobiler edinileceğine yorulur.

Kahve falında misafire ikram etmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında misafire ikram görmek iç sıkıntınızın azalacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir