AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine kahve ikram etmek

Kahve falında sevdiğine kahve ikram etmek

Kahve falında sevdiğine kahve ikram etmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, şan şöhret kazanacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine kahve ikram etmek gördüyseniz:

  • Yeni bir yere taşınabilir, yeni bir yer veya bir mal satın alabilir, ailenizi genişletebilir veya ek işler bulabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğine kahve ikram etmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birine kahve ikram etmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalettir.

Kahve falında kahve ikram edildiğini görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türk kahvesi yapıp ikram etmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında misafirlere kahve ikram etmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahve pişirip ikram etmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında acı kahve ikram etmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında misafire kahve ikram etmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, kazancını katbekat arttıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir