AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo çanta görmek

Kahve falında bordo çanta görmek

Kahve falında bordo çanta görmek düşmanlarını bile affedeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, bereket ve zenginlik olacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına alamet eder.

Kahve falında bordo çanta gördüyseniz:

  • Alt yapısı olmayan yatırımlardan veya size ihtiyacınız olmayan şeyler satmaya çalışan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında bordo çanta görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bordo çarşaf görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında bordo renk etek görmek moralinin yükseleceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine delalettir.

Kahve falında bordo sabahlık görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında bordo ev görmek böylece yüzünün güleceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bordo renk ceket giymek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında bordo araba sürmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bordo kumaş görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir