AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablaya sarılıp ağlamak

Kahve falında ablaya sarılıp ağlamak

Kahve falında ablaya sarılıp ağlamak hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında ablaya sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, gayrimenkullerinizi ya da daha karışık bazı konuları ilgilendiren başlıklarda bazı şeyler netlik kazanmaya başlıyor veya siz kafanızda olayları netleştiriyorsunuz.

Kahve falında ablaya sarılıp ağlamak gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında ablasının ağladığını görmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, ister istemez çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ablanın ağladığını görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ablaya sarılmak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ablasına sarılmak büyük bir şöhrete sahip olunacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine işarettir.

Kahve falında ölen bir kişiye sarılıp ağlamak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında oğluna sarılıp ağlamak hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, kafasının boşalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin boynuna sarılıp ağlamak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir