AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasının ağladığını görmek

Kahve falında ablasının ağladığını görmek

Kahve falında ablasının ağladığını görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ablasının ağladığını gördüyseniz:

  • Vizyonu olmayan veya sizi anlayamayan kişiler tarafından engellendiğinizi veya önünüzün kesildiğini hissedebilirsiniz.

Kahve falında ablasının ağladığını görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ablanın ağladığını görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında ablaya sarılıp ağlamak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında ablasını görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ablasıyla öpüşmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında ablaya kızmak sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ablasının kustuğunu görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında evli ablasını evlenirken görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir