AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasına sarılmak

Kahve falında ablasına sarılmak

Kahve falında ablasına sarılmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, pişmanlığa, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işarettir.

Kahve falında ablasına sarılmak gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarını görmeye çalışmanız veya bir süredir oldukça kötü bir seyir izleyen veya sizi zor durumda bırakan konulara pozitif yaklaşmanız daha faydalı sonuçlar elde edilmesini sağlayabilir.

Kahve falında ablaya sarılmak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ablaya sarılıp ağlamak sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ablasına sarılmak ekmek kapılarının kapanacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalet eder.

Kahve falında abla görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ablayı evleniyor görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine delalettir.

Kahve falında abla evlendiğini görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, verilen emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ablanın sevgilisini görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesini ve ablasını görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir