AnaSayfa / Genel / Kahve falında borç para vermek

Kahve falında borç para vermek

Kahve falında borç para vermek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında borç para vermek gördüyseniz:

  • Bilmenizde fayda var.

Kahve falında borç para vermemek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, dertlerinin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden borç para almak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşa borç para vermek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, saygınlığının da artacağına delalettir.

Kahve falında akrabadan borç para almak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşından borç para almak eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, hasretlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden borç para istemek girilen yolda zarar edileceğine, cebinin para göreceğine işaret eder.

Kahve falında borç para istendiğini görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşına borç para vermek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir