AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabadan borç para almak

Kahve falında akrabadan borç para almak

Kahve falında akrabadan borç para almak gözyaşının kuruyacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında akrabadan borç para almak gördüyseniz:

  • Sonucu olmayacak veya sizin için faydalı sonuçlar doğurmayacak ya da kısaca değmeyecek şeyler için kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Kahve falında akrabadan borç para almak yarınları için isabetli kararlar alacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına inanılır.

Kahve falında borç verdiği parayı almak maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında borç para aldığını görmek günahlarının affedileceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliye borç para vermek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında para borç almak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine yorulur.

Kahve falında borç para istendiğini görmek yapılan planların alt üst olacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye borç para vermek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşa borç para vermek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir