AnaSayfa / Genel / Kahve falında borç para vermemek

Kahve falında borç para vermemek

Kahve falında borç para vermemek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında borç para vermemek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi doğru kullanabilirseniz maddi kazanç sağlayabilirsiniz.

Kahve falında para borçlanmak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında birinden borç para almak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında borç para istendiğini görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliye borç para vermek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşa borç para vermek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına delalet eder.

Kahve falında borç para almak sorun üzerine sorun yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşından borç para almak aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, muradın yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden borç para istemek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir