AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşından borç para almak

Kahve falında arkadaşından borç para almak

Kahve falında arkadaşından borç para almak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşından borç para almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ne yönde ilerleyeceğiniz karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşa borç para vermek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşına borç para vermek bedenen ve ruhen dinleneceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaştan borç para almak kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sorunlarının da son bulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşından borç para almak sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, üzüleceğine, yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında borç verdiği parayı almak o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında kağıt para borç vermek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden borç para almak başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında borç para vermek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir