AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden borç para istemek

Kahve falında birinden borç para istemek

Kahve falında birinden borç para istemek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında birinden borç para istemek gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir.

Kahve falında birinden borç para istemek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden borç istemek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, güzel günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında borç istemek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden borç istemek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında birinin borç istediğini görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaştan borç istemek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında borcunu istemek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaştan borç para almak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir