AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına borç para vermek

Kahve falında arkadaşına borç para vermek

Kahve falında arkadaşına borç para vermek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşına borç para vermek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşa borç para vermek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşından borç para almak insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşına borç para vermek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaştan borç para almak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında borç para aldığını görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında para borç vermek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine yorulur.

Kahve falında birine borç para vermek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında akrabadan borç para almak sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir