AnaSayfa / Genel / Kahve falında borç kağıdı görmek

Kahve falında borç kağıdı görmek

Kahve falında borç kağıdı görmek yalnız kalmak isteyeceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında borç kağıdı gördüyseniz:

  • Alacağınız bir teklifi reddetmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında borç kağıdı görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında borç kağıt para vermek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında kağıt para borç vermek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında borçlu çıkmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine borcu olmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının borcunu ödemek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, gözyaşına boğulacağına işaret eder.

Kahve falında borç para vermek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına yorulur.

Kahve falında borç kapatmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir