AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının borcunu ödemek

Kahve falında başkasının borcunu ödemek

Kahve falında başkasının borcunu ödemek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, dertlerin sonlanacağına, kişinin muradına ereceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, arabuluculuk yapılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının borcunu ödemek gördüyseniz:

  • Verdiğinizden daha azına razı olmanızı gerektiren iş, plan, ilişki ya da başka durumlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında birine borç ödemek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin borcunu ödemek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, işlerinin hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin borcunu ödemek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin borç ödediğini görmek yeni bir haneye sahip olacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin borcunu ödemek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ticaret sektörüne atılacağına delalet eder.

Kahve falında birine borcunu ödemek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında borçlarını ödediğini görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında borç ödediğini görmek zor zamanların geride kalacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir