AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine borcu olmak

Kahve falında birine borcu olmak

Kahve falında birine borcu olmak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hayat boyu çok sevileceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine borcu olmak gördüyseniz:

  • Gururlu tavırların sizden beklenen şeyler konusunda sizi sıkıntıya sokmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında başkasının borcunu görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında borçluyu görmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para borçlanmak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından borç para almak birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşa borç vermek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine borçlu kalmak neşeyi ve sağlığı bulacağına, mali olarak küçüleceğine rivayet eder.

Kahve falında borcunu ödememek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, ondan şifa göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında borçlu görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir