AnaSayfa / Genel / Kahve falında borç kağıt para vermek

Kahve falında borç kağıt para vermek

Kahve falında borç kağıt para vermek yalan söylemeye, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında borç kağıt para vermek gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Kahve falında kağıt para borç vermek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına işaret eder.

Kahve falında borç kağıt para vermek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında borç kağıdı görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine işarettir.

Kahve falında para borç vermek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para borcu olduğunu görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, amacına ulaşabileceğine delalettir.

Kahve falında birine borç para vermek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında borç verdiği parayı almak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında birisine borç para vermek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir