AnaSayfa / Genel / Kahve falında cüzdanında bol para görmek

Kahve falında cüzdanında bol para görmek

Kahve falında cüzdanında bol para görmek hayatının güzelleşeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kötüyse düzeleceğine, kısmetinin kapanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işarettir.

Kahve falında cüzdanında bol para gördüyseniz:

  • Evle ilgili problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında cüzdanda bol para görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında cüzdanında bol para görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında bolca bozuk para görmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bolca para görmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında bol bol para görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında bol miktarda kağıt para görmek mal sahibi olacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işaret eder.

Kahve falında bol para saymak ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına alamet eder.

Kahve falında bol para görmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir