AnaSayfa / Genel / Kahve falında bolca balık görmek

Kahve falında bolca balık görmek

Kahve falında bolca balık görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında bolca balık gördüyseniz:

  • Belli başlı olayları nasıl yönetebileceğinize dair kafanızda fikirler varsa, dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında bolca balık tutmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında bol bol balık görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında bol balık görmek atılan adımların boşa çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bol balık tutmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bolca balık görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde bol balık görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol meyve sebze görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bol pirinç görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir