AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol balık görmek

Kahve falında bol balık görmek

Kahve falında bol balık görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bol balık gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, yaşadığınız yeri, işle bağlantılı konuları ilgilendiren konularda, yakın zamanda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında bol balık tutmak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına işarettir.

Kahve falında denizde bol balık görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında bolca balık görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına işaret eder.

Kahve falında bol balık görmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bolca balık tutmak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol bol balık görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bol ekmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında bol gelinlik giymek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir