AnaSayfa / Genel / Kahve falında bolca anahtar görmek

Kahve falında bolca anahtar görmek

Kahve falında bolca anahtar görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bolca anahtar gördüyseniz:

  • Belli alanlarda istediğinizi alamayacağınız veya isteklerinizin gerçekleşmeyeceği konusunda net fikir sahibi olabilirsiniz.

Kahve falında bolca anahtar görmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, şansın ve kısmetin açılacağına işarettir.

Kahve falında bol anahtar görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol balık görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine işarettir.

Kahve falında bol ayakkabı görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah bol elbise giymek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz bol elbise giymek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bolca arı görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol şerbetli baklava görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir