AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok berrak su görmek

Kahve falında çok berrak su görmek

Kahve falında çok berrak su görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine alamet eder.

Kahve falında çok berrak su gördüyseniz:

  • Bazı konularda tutumunuzu değiştirmeniz durumunda ilginç kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında mavi berrak su görmek iyilik bulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında berrak suyun içinde olmak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına delalettir.

Kahve falında derede berrak su görmek tecrübe sahibi olacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında berrak suyun içinde yılan görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında berrak deniz suyu görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında berrak kaynak su görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, aşının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında berrak ve bulanık su görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, yardımda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında berrak su deniz görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, kısmetlerin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir