AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak suyun içinde olmak

Kahve falında berrak suyun içinde olmak

Kahve falında berrak suyun içinde olmak yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, kurtuluşa kavuşacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında berrak suyun içinde olmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir durum sizi aşağı çekebilir.

Kahve falında berrak suyun içinde yürümek evliyseniz eşle iyi geçime, kötü günlerini aşmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında berrak suyun içinde balık görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak su içinde görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine yorulur.

Kahve falında berrak suyun içinde yüzmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak suyun içinde yılan görmek rahat bir döneme girileceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında berrak su içinde yürümek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına rivayet eder.

Kahve falında berrak su içinde balık görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde berrak su görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir