AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak suya bakmak

Kahve falında berrak suya bakmak

Kahve falında berrak suya bakmak zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, hak yolundan uzaklaşacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, işlerin ters gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında berrak suya bakmak gördüyseniz:

  • Söyleyeceğiniz sözler yanlış anlaşılabilir ya da aslında söylemek istediklerinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz.

Kahve falında berrak suya bakmak Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında berrak deniz suyu görmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında berrak suyun içinde olmak pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında berrak su birikintisi görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına inanılır.

Kahve falında berrak yeşil su görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında masmavi berrak su görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak akan su görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında berrak suyun üstünde yürümek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir