AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol yemek görmek

Kahve falında bol yemek görmek

Kahve falında bol yemek görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, helal lokmalar yiyeceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bol yemek gördüyseniz:

  • Geçmişte size hayal kırıklığı yaşatmış şeyleri tekrar yaşamamak için gereken tedbirleri almanız gerekiyor.

Kahve falında bol tatlı yemek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında bol bol yemek yemek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına yorulur.

Kahve falında bol bol tatlı yemek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında bol etli yemek görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine delalettir.

Kahve falında bol et yemek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında bol bol meyve yemek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bolca çikolata yemek kendini toparlayamayacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bol yemek görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir