AnaSayfa / Genel / Kahve falında kışlık erzak görmek

Kahve falında kışlık erzak görmek

Kahve falında kışlık erzak görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, istenmeyen bir yolculuğa, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına alamet eder.

Kahve falında kışlık erzak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya iletişim esnasında yaşanabilecek sorunlara karşı tedbirli olmakta fayda var.

Kahve falında kışlık erzak görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evine erzak almak büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erzak paketi görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında erzak dağıtmak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine işaret eder.

Kahve falında erzak poşeti görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında erzak torbası görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına inanılır.

Kahve falında erzak çalmak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında birine erzak vermek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir