AnaSayfa / Genel / Kahve falında bolca ekmek görmek

Kahve falında bolca ekmek görmek

Kahve falında bolca ekmek görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, bunun da geleceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında bolca ekmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bundan sonra ne yapmanız gerektiği konusunda üzerinizde baskı kurmak isteyebilirler.

Kahve falında bol bol ekmek görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bol ekmek görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına delalettir.

Kahve falında bolca ekmek görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine işarettir.

Kahve falında bol ekmek yemek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında bol ekmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında bolca bozuk para görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bolca et görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Kahve falında alyansın bol geldiğini görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir