AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol bol ekmek görmek

Kahve falında bol bol ekmek görmek

Kahve falında bol bol ekmek görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, geleceğinin parlak olacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında bol bol ekmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli yargılara varmadan, kararlar almadan ya da harekete geçmeden önce bazı sorular sormanız kabul edilebilir cevaplara ulaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında bol ekmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında bol ekmek yemek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine yorulur.

Kahve falında bolca ekmek görmek zahmete düşeceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bol ekmek görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bol bol ekmek görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında bolca yumurta görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında alyansın bol geldiğini görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine delalettir.

Kahve falında bol idrar yapmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir