AnaSayfa / Genel / Kahve falında su boğulmak

Kahve falında su boğulmak

Kahve falında su boğulmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, umutsuzluğa düşeceğine, evliyseniz eşle iyi geçime işaret eder.

Kahve falında su boğulmak gördüyseniz:

  • Maddi tüyolar verecek bazı kişiler maddi planlarınızda etkili olabilir.

Kahve falında lağım suyunda boğulmak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında boklu su içmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında boklu suya girmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında su içinde boğulmak neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kendisine olan güveninin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suya düşüp boğulmamak çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına inanılır.

Kahve falında boklu suya düşmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında suyla boğulmak ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur suyunda boğulmak çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir