AnaSayfa / Genel / Kahve falında klozette yıkanmak

Kahve falında klozette yıkanmak

Kahve falında klozette yıkanmak işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında klozette yıkanmak gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında taşmış klozet görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına delalet eder.

Kahve falında kirli klozet görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına işaret eder.

Kahve falında klozete kaka yapmak kötü kimselerle karşılaşamayacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında klozet sökmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında klozet dolusu kaka görmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında klozete büyük abdest yapmak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında klozette kan görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında klozete büyük tuvaletini yapmak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir