AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli klozet görmek

Kahve falında kirli klozet görmek

Kahve falında kirli klozet görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli klozet gördüyseniz:

  • Her konuda çok iyi fırsatlar çıkabilir.

Kahve falında kirli klozet görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, diplomalarının artacağına delalet eder.

Kahve falında yeni klozet görmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında klozet kapağı görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında klozetin kırıldığını görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında klozete su dökmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde klozet görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında klozette yemek yemek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında klozette yıkanmak hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, kişinin güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir