AnaSayfa / Genel / Kahve falında boklu çamaşır görmek

Kahve falında boklu çamaşır görmek

Kahve falında boklu çamaşır görmek variyetinin her geçen gün artacağına, yarınlarına inanacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boklu çamaşır gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı tahminleriniz konusunda size yardım edebilir veya belli bir konuya beklenmedik bir çözüm bulunmasını sağlayabilir.

Kahve falında boklu çamaşır yıkamak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına inanılır.

Kahve falında boklu iç çamaşırı görmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında boklu çamaşır görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz çamaşır astığını görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırıyla namaz kılmak içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yağmur yağarken çamaşır toplamak maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak çamaşır giymek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, yardımcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamaşır kaynatmak kötü günler geçireceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir