AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bileklik satın almak

Kahve falında altın bileklik satın almak

Kahve falında altın bileklik satın almak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, zorlukların giderileceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bileklik satın almak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma geleceğinizi etkileyebilir.

Kahve falında altın bileklik satın almak yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bileklik satın almak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında altın bileklik satmak maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Kahve falında altın yüzük bileklik görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında kolunda altın bileklik görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında altın bileklik takmak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın bileklik hediye etmek mutlu zamanlar geçireceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş bileklik görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, işlerinin de rast gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir