AnaSayfa / Genel / Kahve falında böğürtlen bahçesi görmek

Kahve falında böğürtlen bahçesi görmek

Kahve falında böğürtlen bahçesi görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında böğürtlen bahçesi gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın hoşlanacağınızı düşünerek yaptığı davranışlara ters tepki göstermeyin.

Kahve falında böğürtlen bahçesi görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böğürtlen koparmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işarettir.

Kahve falında böğürtlen yediğini görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, insanlar tarafından sevileceğine delalettir.

Kahve falında böğürtlenli pasta görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında böğürtlen yemek ve toplamak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabani böğürtlen görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında böğürtlen topladığını görmek ticaret ehli olacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında çilek ve böğürtlen görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, ekmeğinin de artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir