AnaSayfa / Genel / Kahve falında böğürtlen topladığını görmek

Kahve falında böğürtlen topladığını görmek

Kahve falında böğürtlen topladığını görmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, maddi imkânlarının azalacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, yanlış bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında böğürtlen topladığını gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki olumsuzlukları dikkatle ele alıp gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz.

Kahve falında böğürtlen yemek ve toplamak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında böğürtlen topladığını görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında böğürtlen toplamak ve yemek ruhunun şifa bulacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah böğürtlen toplamak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında böğürtlen toplamak yemek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında çilek ve böğürtlen yemek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, rızkının da genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında böğürtlen reçeli görmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, daha isabetli kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında böğürtlen görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir