AnaSayfa / Genel / Kahve falında böğürtlen görmek

Kahve falında böğürtlen görmek

Kahve falında böğürtlen görmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böğürtlen gördüyseniz:

  • Yerine koyabileceğiniz işler ise, çok daha etkileyici olabilir.

Kahve falında böğürtlenli pasta yemek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına alamet eder.

Kahve falında çilek ve böğürtlen yemek gelirinin çoğalacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında böğürtlen ve kiraz görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böğürtlen suyu görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor böğürtlen görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı böğürtlen yemek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kısmetin ve şansın açılacağına delalet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış böğürtlen görmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında böğürtlen toplamak yemek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir