Kahve falında böğürtlen reçeli görmek

Kahve falında böğürtlen reçeli görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, çok iyi işler yapılacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında böğürtlen reçeli gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya diyetinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında böğürtlen reçeli görmek daha sonra işlerin açılacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına işarettir.

Kahve falında siyah böğürtlen görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böğürtlen tarlası görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında yabani böğürtlen görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında böğürtlen ve kiraz görmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında böğürtlen yemek ve toplamak maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında böğürtlen toplamak ve yemek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, verilen emeğin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında mor böğürtlen görmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top