AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğulup ölmek

Kahve falında boğulup ölmek

Kahve falında boğulup ölmek malını ve canını riske edeceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında boğulup ölmek gördüyseniz:

  • Edineceğiniz tecrübe şimdiye kadar olan biten şeyleri daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında birinin denizde boğularak öldüğünü görmek geçim derdinin kalmayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında boğularak öldüğünü görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin suda boğularak öldüğünü görmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının boğularak öldüğünü görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin boğularak öldüğünü görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında denizde boğulup ölmek işlerinin tutacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda boğulup ölmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında boğularak öldürüldüğünü görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir