AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde boğulup ölmek

Kahve falında denizde boğulup ölmek

Kahve falında denizde boğulup ölmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde boğulup ölmek gördüyseniz:

  • Güzel haberi paylaşmadan önce, belli imzaların atıldığından, resmi kağıdın geldiğinden veya anlaşmaların yapıldığından emin olmalısınız.

Kahve falında birinin denizde boğularak öldüğünü görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde boğularak öldüğünü görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine yorulur.

Kahve falında denizde boğulup ölmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına alamet eder.

Kahve falında denizde boğularak ölmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının boğularak öldüğünü görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğulup ölmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına alamet eder.

Kahve falında birini boğup öldürmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eşinin boğularak öldüğünü görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir