AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının boğularak öldüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının boğularak öldüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının boğularak öldüğünü görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının boğularak öldüğünü gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının boğularak öldüğünü görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin denizde boğularak öldüğünü görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin boğulup öldüğünü görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin boğularak öldüğünü görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine delalettir.

Kahve falında suda boğularak ölmek çevresinin genişleyeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının boğularak öldüğünü görmek fal sahibi erkekse şansının açılacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda boğulmak ölmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun boğularak öldüğünü görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir