AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin denizde boğularak öldüğünü görmek

Kahve falında birinin denizde boğularak öldüğünü görmek

Kahve falında birinin denizde boğularak öldüğünü görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin denizde boğularak öldüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda başarıya doğru hızla yol alıyorsunuz.

Kahve falında denizde boğularak öldüğünü görmek zafer elde edileceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde boğulup ölmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde boğularak ölmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına işaret eder.

Kahve falında birinin denizde boğularak öldüğünü görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğularak öldürüldüğünü görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin boğularak öldüğünü görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin boğularak öldüğünü görmek borçlarının azalacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annenin boğularak öldüğünü görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir